Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

astrudina

20. 9. 2010 23:07
Vy bláhoví diskutéři,

vy si myslíte, že tento blogger M. má zájem o obecné věci? Cožpak nechápete, že Moldanovi je MHD u ..., že má jen úkol před senátními volbami publikovat, tak mu tento zmatečný text někdo napsal. Vždyť Moldan ani neumí na počítači. Ale senátorem či ministrem, to by byl rád, třebas v osmdesáti, jo "jak chutná moc...".:-/:-(Rv

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

13. 9. 2010 22:53
co se týče výstavby silnic souhlas

co se týče MHD, máme jednu z nejlepších v evropě. chybka se samozřejmě může vloudit

0 0
možnosti
D

dino_na_idnes

13. 9. 2010 22:45
Chápu to tedy dobře,

že Váš známý (společně s čím dál více lidmi) stál přes hodinu na zastávce čekaje na autobus, načež po více než hodinovém čekání šli kolem strážníci, od nichž se čekající dav dozvěděl, že je mimořádná výluka?

To je opravdu pěkná ukázka trpělivosti stáda.

0 0
možnosti
MB

m.magdonova

13. 9. 2010 12:51
Nedá se nic dělat..

na té Hradčanské jsem se už narozčilovala dost, od té doby, co to zprovoznili... Nejen že chybí zmíněný podchod, ale na železnici (která není zas tak frekventovaná) je problém v tom, že vlak asi sto metrů od přejezdu řadu minut stojí, ale závory na pejezdu jsou už spuštěné, trvá to dlouho a tak jsem se (nejen já) naučila je obcházet. Následují semafory na přechodu přes silnici, kde jezdí auta ve vlnách (podle toho jak je pouští semafor za Špejcharem) takže se dá v klidu přecházet mezi tím, ovšem někdy to vyjde na červenou... Další semafor je pro přechod tramvajových kolejí (nechápu k čemu, na obě strany je dobře vidět a zas tak hustý provoz tramvaje taky nemají..) Navíc při cestě na Letnou nebo z Letné stají tramvaj dvakrát za sebou zbytečně dlouho na světlech, bohužel cesta na tak krátkém úseku se zbytečně protáhne.

0 0
možnosti
MB

m.magdonova

13. 9. 2010 12:51
Re: Nedá se nic dělat..

A že zastávka Sparta je daleko od stadionu Sparty na to, jak je směšně blízko zastávce Letenské náměstí, už radši nezmiňuju ;-D

0 0
možnosti

Norskydocent

13. 9. 2010 12:43
Pane Moldane,

bude-li nejhorším arogantním počinem tandemu DP a MHMP neoznámení výluky, zavýsknu radostí, možná i s náznakem otočky povyskočím a na veselou notečku se zrakem rozzářeným zazpívám ;-).

0 0
možnosti
A

AAA2

13. 9. 2010 12:41
A jak byste tem problem s vykoupenim

budovy vyresil Vy, pane kandidate? Nestavel byste pro jistotu vubec dokud nebude budova vykoupena?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS